26 november 2008

Pulte Homes? Hmmm...

Redaksjonsmedlemmene i den nettbaserte næringslivsavisen NA24 har av åpenbare årsaker en forkjærlighet for nyheter knyttet til den amerikanske boligentreprenøren Pulte Homes. Jeg regner med at det ikke er pga finanskrisen at de valgte å lage en sak om at bedriften i år ikke vil betale utbytte til sine aksjonærer; overskriften "Pulte uten utbytte" var nok god grunn til å slå dette opp.

Det er så barnslig, og likevel så fornøyelig at jeg bare måtte flire da jeg ble tipset om saken av Arnbjørn aka PussyJazz. Under spalten "Relaterte saker" kan man også se tidligere nyheter om bedriften, alle med overskrifter i samme sjanger:

- Pulte bedre enn noensinne
- Pulte i medvind
- Pulte bedre enn ventet
- Pulte rekordbra

Jeg ser for meg mange muntre redaksjonsmøter og mulige overskrifter framover: "Pulte i motbakke", "Pulte med færre oppdragsgivere", "Pulte uten kredittverdighet", "Pulte bare på østkysten", "Pulte med oppsagte arbeidere", "Pulte mot alle odds", osv. Er bare å blande jobbterminologi med fjortishumor.

Noen andre forslag?
-

1 kommentar:

Anonym sa...

jeg har kjoert forbi en del skilt med Pulte Homes. Hovedsaklig i NC og VA. Har alltid tenkt at det er uaktuelt aa kjoepe hus av dem. Lurer paa hvorfor.